Accident teribil în Bihor, momente grele pentru o familie după ce maşina a intrat în stâlp. Un bărbat a murit pe loc

Accidente grave pe mai multe drumuri din țară. În Pitești, o tânără de 19 ani a pierdut controlul mașinii și a intrat într-un stâlp. Iar în Bihor un bărbat a murit, iar un copil și mama lui au ajuns la spital în urma unui impact violent.

31 aug. 2022, 15:27
Accident teribil în Bihor, momente grele pentru o familie după ce maşina a intrat în stâlp. Un bărbat a murit pe loc

Un nou accident grav. Inspectoratul de Poliție Județean Bihor a informat, miercuri, că accidentul mortal din apropierea Aeroportului Oradea s-a petrecut după ce o șoferiță în vârstă de 52 de ani din Salonta a pierdut controlul autoturismului, un Opel Vectra, pe care-l conducea spre Oradea, și a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de iluminat public

„Miercuri, 31 august a.c., în jurul orei 08.30, o femeie de 52 de ani, din municipiul Salonta, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.79, pe raza municipiului Oradea, dinspre localitatea Nojorid înspre Oradea, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, a pierdut controlul asupra direcției și a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de iluminat public, amplasat în afara părții carosabile, pe partea dreaptă a direcției de deplasare a autoturismului”, se arată în informarea IPJ Bihor.

Încă un accident devastator pe șoselele din România. O persoană a murit, alte șase sunt rănite. Doi pacienți preluați de elicopterul SMURD

Pasager în respectivul autoturism, un bărbat de 54 de ani, născut în Salonta, dar cetățean ungar, a murit la fața locului, în ciuda manevrelor de resuscitare aplicate de echipajele medicale. Unii martori spun că, în urma impactului, bărbatul a fost aruncat în afara autoturismului, suferind leziuni grave.

Șoferița și băiatul ei de 14 ani, care se afla la rându-i în mașină, au fost duși la spital, însă fără răni grave. „Conducătoarea autoturismului și un minor de 14 ani, din Salonta, pasager în autoturism, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale”, se mai arată în informare.

Parcările de reşedinţă din centrul Bucureştiului, mai scumpe decât în Paris, Roma, Bruxelles sau Berlin. Când ar putea scădea preţurile

Polițiștii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Accident spectaculos în această dimineață în Pitești. Un sofer de 33 de ani nu s-a asigurat când a ieșit de pe stradă secundară și a lovit o mașină condusă de o femeie de 38 de ani. În urma impactului șoferița a făcut atac de panică însă a scăpat fără răni.

Accident mortal şi la Braşov

O persoană a murit şi alte două au fost rănite într-un accident produs miercuri după amiază pe drumul naţional 13, în judeţul Braşov, unde un autoturism s-a ciocnit de un autotren.

Conform Poliţiei judeţene Braşov, accidentul a avut loc pe DN13, la ieşire din oraşul Rupea către Fişer. „În urma producerii accidentului rutier au rezultat 3 victime, pentru una dintre acestea, respectiv pentru conducătorul autoturismului, cadrele medicale sosite la faţa locului declarând decesul. Alte două persoane primesc îngrijiri medicale la faţa locului„, transmite IPJ Braşov.

Şoferul TIR-ului a fost testat pentru alcoolemie, rezultatul fiind negativ. La ora transmiterii acestei ştiri traficul pe DN 13 e4ste blocat în zona accidentului.
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate  cauzele şi împrejurările producerii accidentului.