Accident TERIBIL în Botoşani: Şase victime şi două maşini făcute PRAF. Doi tineri au murit la spital VIDEO

Un grav accident rutier, soldat cu doi morţi şi patru răniţi, s-a produs, sâmbătă, într-o localitate din Botoşani. Două maşini s-au lovit violent într-o intersecţie, iar cele şase persoane aflate în autoturisme au rămas încarcerate.

RomaniaTV.net
06 iun. 2015, 10:11

Accidentul s-a produs pe drumul judeţean Botoşani – Vorona, pe raza localităţii Orăşeni Deal.

Un autoturism Audi a intrat pe drumul judeţean fără să se asigure, moment în care a intrat în plin într-un autoturism Dacia Logan. Impactul a fost extrem de violent, Loganul fiind răsucit pe drum, iar celălalt autoturism ajungând în şanţ.

Până la sosirea echipajelor de Ambulanţă şi pompieri, patru dintre victime au rost scoase din maşină de un angajat al IJSU Botoşani aflat în timpul liber, dar care trecea prin zonă, şi e mai mulţi martori.

Alte două persoane care au rămas încarcerate au fost scoase dintre fiare de pompieri.

La faţa locului s-au deplasat şase ambulanţe care au preluat victimele şi le-au transportat la spital. Din păcate, cuplul aflat în autoturismul Dacia Logan, un bărbat de 26 de ani şi soţia lui de 23 de ani, a pierdut lupta pentru viaţă.

Şoferul care a provocat accidentul este un „client” vechi al poliţiştilor de la Rutieră, el fiind amendat în repetate rânduri pentru conducere cu viteză, depăşiri neregulamentare, dar având şi un istoric bogat de accidente rutiere cu avarii.

Acum, bărbatul se alege cu dosar penal pentru ucidere din culpă.