Accident teribil în Capitală, cinci oameni au fost răniţi VIDEO

Un grav accident de circulaţie a avut loc, miercuri dimineaţă, în zona Grozăveşti. Cinci persoane au fost rănite şi transportate de urgenţă la spital. Doi dintre răniţi au rămas încarceraţi şi au avut nevoie de intervenţia pompierlor pentru a fi scoşi din mașiniu. Cei cinci răniţi au fost duşi la Spitalele Elias, Universitar şi Floreasca.

11 mai 2016, 05:06
Accident teribil în Capitală, cinci oameni au fost răniţi VIDEO

Cinci persoane au fost rănite, miercuri dimineață, într-un accident rutier ce a avut loc sub podul Grozăvești, a informat Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei. Toate cele cinci persoane au fost transportate la spital — o femeie a fost grav rănită, celelalte patru ușor. Femeia grav rănită a fost transportată la Spitalul Universitar pentru îngrijiri, o alta a fost dusă la Floreasca, iar alte trei la Elias.

În accident au fost implicate două autoturisme, iar evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării priorității în trafic.

La accidentul din zona Grozăveşti au intervenit patru maşini SMURD, o terapie intenstivă mobilă, o autospecială de descarcerare şi o maşină de pompieri cu spă şi spumă. Politiştii fac acum o anchetă pentru a stabili exact cauzele aciidentului.

Vezi si: A încurcat frâna cu accelaraţia. Operaţiunea de salvare dramatică a fost filmată VIDEO