Accident teribil în Dolj. O femeie a murit după ce mașina în care se afla a intrat într-un utilaj de deszăpezire

Accidentele se țin lanț pe șoselele din România, acoperite în mare parte cu zăpadă. O femeie în vârstă de 45 de ani a murit după ce mașina la volanul căreia se afla soțul său a intrat într-un utilaj de deszăpezire.

05 feb. 2023, 12:05

O femeie a murit după ce mașina în care se afla a intrat într-un utilaj de deszăpezire. Accidentul a avut loc duminică dimineață pe DN 55 în localitatea Malu Mare, din județul Dolj.

Citește și Accident cumplit la Reşiţa: Copilul de 14 ani lovit de copac se afla pe scaunul din dreapta

O femeie a murit după ce mașina în care se afla a intrat într-un utilaj de deszăpezire

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, șoferul autoturismului marca Opel a intrat pe contrasens și a lovit din plin un utilaj de deszăpezire.

În urma impactului, o femeie de 45 de ani din Craiova, care se afla pe bancheta din dreapta, a decedat, iar alte trei persoane au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, din direcţie Bechet către Craiova, în localitatea Malu Mare, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe contrasens şi a intrat in coliziune cu un utilaj de deszăpezire, condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Bucovăţ. În urma evenimentului rutier, o femeie de 45 de ani, din Craiova, pasageră în autoturism, a decedat, iar conducătorul auto şi o a treia persoană, pasager în autoturism au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Dolj.

Reprezentanții inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj au transmis că la spital a mai ajuns un bărbat implicat în accident, care iniţial refuzase să fie dus la unitatea medicală.

În urma acestui incident, oamenii legii i-au testat pe cei doi şoferi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Poliţiştii doljeni au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

Iarna face ravagii la Craiova

Viscolul din timpul nopții a făcut prăpăd la Craiova, unde duminică dimineață, mai mulți șoferi s-au trezit cu mașinile avariate, după ce trei copaci au căzut.

”Pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică dimineaţa, pe strada Castanilor din Craiova, pentru îndepărtarea unui copac căzut pe două autoturisme parcate şi pe strada Mihai Cerchez tot din municipiu, după ce un copac a avariat două maşini, de asemenea, parcate”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Totodată, pompierii au intervenit și pe strada Mihail Barca din Craiova, unde un copac a căzut peste trei maşini parcate.

Citește și Soția unui cunoscut politician a fost implicată într-un accident rutier grav. Mașina a fost puternic avariată după ce s-a izbit de un pom