Soția unui cunoscut politician a fost implicată într-un accident rutier grav. Mașina a fost puternic avariată după ce s-a izbit de un pom

Valentina Timoşciuk, soţia preşedintelui Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, a fost implicată într-un accident rutier, după ce maşina de teren pe care o conducea a lovit un indicator rutier și s-a izbit de un pom aflat pe marginea carosabilului.

04 feb. 2023, 11:34
Soția unui cunoscut politician a fost implicată într-un accident rutier grav. Mașina a fost puternic avariată după ce s-a izbit de un pom

Soția unui cunoscut politician a fost implicată într-un accident rutier grav. Incidentul s-a produs vineri după-amiază pe bulevardul Revoluţiei din 1989, chiar în faţa Palatului Administrativ din Timişoara.

Citește și Accident grav în județul Gorj! Patru persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a făcut țăndări

Soția unui cunoscut politician a fost implicată într-un accident rutier grav

Valentina Timoşciuk circula cu viteză foarte mare atunci când a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un indicator și un copac de pe marginea părții carosabile. Din fericire, soția politicianului Romeo Dunca a scăpat teafără și nevătămată, însă mașina sa de teren a fost grav avariată.

„La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 15.15, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier ce a avut loc pe bulevardul Revoluției din municipiul Timișoara.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie, de 47 de ani, ar fi condus un autoturism pe bulevardul Revoluției spre strada Mocioni, iar, la un moment dat, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un indicator și un copac de pe marginea părții carosabile.

În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiș.

Valentina Timoşciuk este din Rusia și în urmă cu câțiva ani a intrat în vizorul presei, după ce a reușit să treacă prin vămile de la noi fără viză și fără ca cineva să o întrebe ceva.

După ce în anul 2016 s-a căsătorit cu politicianul Romeo Dunca, actualul președinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, femeia a fost surprinsă în diverse ipostaze care mai de care mai excentrice.

Vara trecută, rusoaica a fost surprinsă ieșind dintr-un club de fițe din Constanța pe jumătate dezbrăcată, însă aparițiile sale demne de filmele pentru adulți nu îl deranjează pe soțul său, care o consideră o femeie puternică și fidelă.

„Ea e Valentina. O femeie fidelă, puternică și inteligentă și a cărei bucurie că mă are alături se manifestă așa cum am fost surprinși”, a spus politicianul în urmă cu ceva timp.

 Romeo Dunca, președintele CJ Caraș-Severin, lovit de un TIR

Însă nu este pentru prima dată când un membru al familie Dunca este implicat într-un accident rutier. Romeo Dunca a pățit-o grav, în prag de 2023. Politicianul a fost implicat într-un accident în lanț pe Drumul Național 6 (DN6). Trei mașini au fost avariate din cauza unui TIR.

Acesta se afla în mașina de serviciu, la momentul accidentului. Autoturismul a fost proiectat în șanț, după o coliziune în care au fost implicate alte două mașini, din cauza șoferului unui TIR, care nu a păstrat distanța față de mașina politicianului.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Participanții la trafic s-au ales doar cu pagube materiale, scrie Reper24.

Accidentul a avut loc luni, 26 decembrie, în jurul orei 17:00, potrivit IPJ Caraș-Severin.

„Poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au stabilit că luni, în jurul orei 17.00, în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Reşiţa, conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, pe DN 6, la km 470, în afara localităţii Constantin Daicoviciu, din direcţia Caransebeş către Lugoj, nu ar fi păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 54 de ani, din Reşiţa, lovindu-l în partea din spate şi proiectându-l într-un alt autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din judeţul Dolj”, potrivit IPJ Caraş-Severin.

Citește și Mărturia unui român scăpat cu viață din accidentul cu autocar din Slovenia: ”Majoritatea dormeau. Șoferul a ațipit și a ieșit de pe autostradă. Două secunde a durat totul”