Accident teribil în judeţul Constanţa. Un tânăr de 20 de ani, rănit grav, şi-a petrecut noaptea lângă prietenul mort

Un accident cumplit s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în judeţul Constanţa. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost rănit grav, în timp ce prietenul său a murit pe loc după ce maşina în care se aflau a ajuns într-un canal de irigaţii secat.

18 sept. 2021, 16:38
Accident teribil în judeţul Constanţa. Un tânăr de 20 de ani, rănit grav, şi-a petrecut noaptea lângă prietenul mort
Accident teribil în judeţul Constanţa. Un tânăr de 20 de ani, rănit grav, şi-a petrecut noaptea lângă prietenul mort

Accident teribil în judeţul Constanţa. Un tânăr în vârstă de 26 de ani a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina într-un canal de irigaţii secat. În urma impactului, acesta a murit pe loc, iar prietenul său care se afla pe scaunul din dreapta a fost rănit grav.

Accident teribil în judeţul Constanţa

Accidentul s-a petrecut în zona localităţii Topraisar. Cei doi tineri au rămas încarceraţi, după ce maşina în care se aflau a plonjat într-un canal de irigaţii. Tânărul care a supravieţuit nu a putut apela serviciul de urgenţă şi a fost nevoit să stea lângă prietenul mort o noapte întreagă.

Un localnic a văzut maşina în canal abia sâmbătă la prânz şi a sunat la 112. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, medici ai Serviciului de Ambulanţă, echipaje SMURD, poliţişti rutieri, dar şi un elicopter SMURD, potrivit Antena3. 

Citeşte şi Accident grav pe Șoseaua Olteniței. Patru persoane rănite, două încarcerate VIDEO

Tânărul în vârstă de 20 de ani care a supravieţuit şi a stat câteva ore în maşina distrusă, lângă prietenul său mort, a fost  transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

În acest caz a fost deschisă o anchetă şi un dosar penal. Poliţiştii urmează să afle dacă maşina a fost furată sau împrumutată, iar şoferul se afla sau nu sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise.

„Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe un drum de exploatare agricolă din comuna Topraisar.

Conform primelor cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat, de 26 de ani, a condus un autoturism care s-a răsturnat într-un canal de irigații.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, precum și vătămarea corporală gravă a unui pasager, un tânăr de 20 de ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Citeşte şi Accident grav în Constanţa. Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu TIR-ul într-o râpă