Accident cu 13 victime în Iaşi. Un microbuz a fost implicat VIDEO

Un accident grav s-a petrecut, joi dimineaţă, pe o şosea din judeţul Iaşi. 13 persoane au fost rănite, după ce o camionetă şi un microbuz s-au ciocnit.

04 aug. 2022, 08:18
Accident cu 13 victime în Iaşi. Un microbuz a fost implicat VIDEO

Accident cu 13 victime în Iaşi. Totul s-a petrecut joi dimineaţă, pe DN28, în localitatea Leţcani, între un microbuz şi o camionetă.

Accident cu 13 victime în Iaşi. Autorităţile au intervenit de urgenţă

Citeşte şi Gheorghe Turda, experienţă traumatizantă. Artistul a fost implicat într-un grav accident, a fost la un pas de moarte: „După ce s-a răsturnat mașina, am strigat „Ajută-mă, Doamne!””

La faţa locului au intervenit trei autospeciale de intervenţie, patru echipaje de prim ajutor, trei echipaje de la SAJ şi echipaje ale poliţiei rutiere.

Coordonatorul SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, informază că în accident sunt 13 victime, dintre care patru au refuzat transportul la spital.

„Sunt patru pacienţi transportaţi la Spitalul Sf Spiridon, patru la Spitalul de Neurochirurgie şi unul de 16 ani la Spitalul de Pediatrie. Toţi sunt stabili”, a precizat Cimpoeşu.

Nu sunt persoane încarcerate.

Accidentul s-a petrecut în sensul giratoriu de la Leţcani. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care microbuzul în care se aflau opt cetăţeni din Republica Moldova a intrat în plin în camioneta care încerca să facă rondul.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

Pentru evitarea unor accidente asemănătoare, autorităţile locale recomandă şoferilor să respecte regulile de circulaţie şi să conducă preventiv.

Citeşte şi Noi detalii despre familia distrusă într-un accident în Bulgaria. Un parapet rupt pe autostradă i-a fost fatal şoferului. Şotia a rămas fără picioare