Accident teribil în Prahova. Doi bărbați de 23 și 43 de ani au murit pe loc

Tragedie fără margini, duminică la prânz, într-o comună din Prahova. Doi bărbați au murit pe loc, după ce mașina lor s-a izbit de un alt autovehicul.

18 iun. 2023, 13:33

Încă o tragedie pe șoselele din România. Doi bărbați și-au pierdut viața, iar un altul este în stare gravă, după ce mașinile lor s-au izbit în plin.

Tragedia a avut loc în localitatea Poienarii Burchii. Potrivit ISU Prahova, cei doi bărbați au murit pe loc, medicii fiind în imposibilitate de a-i mai salva.

De asemenea, un tânăr de 21 de ani suferit traumatism cranio-cerebral şi traumatism cranio-cerebral, fiind preluat de elicopterul SMURD în stare de conştienţă, arată sursa citată. Traficul în zonă este dirijat de poliţişti, anunţă Poliţia Prahova.

Un tânăr de 21 de ani a murit într-un accident îngrozitor în Argeș

O altă tragedie a avut loc, săptămâna trecută, în Argeș. Un tânăr de 21 de ani a murit într-un accident provocat chiar de el.

Tânărul mergea cu o viteză foarte mare, însă la un moment dat a pierdut controlul volanului și a ieșit de pe carosabil. Mașina acestuia s-a lovit cu putere de un copac și de un autoturism parcat, iar ulterior a fost aruncat în curtea unei case.

Băiatul era un cântăreț cunoscut în zona respectivă. Toți cei care l-au cunoscut au lăsat o serie de mesaje de condoleanțe pe pagina de Facebook.

Astăzi sufletul meu a plecat , bucuria și mândria familiei mele a plecat ,Dumnezeu a vrut să ni-l ia și nu o să știm niciodată de ce el, era pâinea lui Dumnezeu, un copil cu suflet bun și cu toată viața înainte …nu îmi vine să cred că am ajuns să scriu asta despre fratele meu . Dumnezeu să te odihnească în pace și să te apere frățiorul meu că aici nu a mai vrut să te apere , vei fi cu noi și în inimile noastre toată viața ai fost cel mai bun frate ,prieten și copil ne ai făcut mândrii de ține și de sufletul pe care îl ai în fiecare zi . Te iubim enorm de mult!”, a scris sora acestuia pe Facebook.