Accident teribil în ziua de Crăciun: O persoană a decedat şi mai multe au fost rănite

Un accident grav a avut loc chiar în prima zi de Crăciun. O persoană a murit, iar alte cinci au fost rănite pe Calea baciului din Cluj-Napoca, după ce 3 maşini s-au ciocnit violent. La faţa locului au ajuns de urgenţă echipaje ale salvării.

RomaniaTV.net
25 dec. 2017, 13:59
Accident teribil în ziua de Crăciun: O persoană a decedat şi mai multe au fost rănite

Cel puțin trei autoturisme au intrat în coliziune din cauza șoferului unui autoturism BMW, care a pierdut controlul asupra direcției de deplasare într-o curbă, după care a pătruns pe contrasens.

Unul dintre autoturisme a fost proiectat în gardul unei case, în timp ce alte două au fost serios avariate. “Trei autoturisme implicate. Un conducător auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens, s-a izbit de un alt autoturism care circula regulamentar, după care a ricoşat într-o altă maşină. Din primele verificări, sunt cinci victime, iar o persoană a decedat”, spun poliţiştii aflaţi la faţa locului, potrivit Monitorul de Cluj

Citeşte şi Accident pe Centura Capitalei. Trei maşini au fost distruse, iar o persoană e grav rănită

În urma impactului extrem de violent, cel puțin două persoane au rămas încarcerate. Una dintre victime a fost scoasă de pompieri dintre fiarele contorsionate și predată pe mâna medicilor de pe ambulanță, care au demarat imediat manevrele de resuscitare.

După aproximativ 40 de minute de eforturi intense ale personalului Ambulanței Cluj, victima a fost declarată decedată.

Celelalte persoane rănite au fost preluate de ambulanțe și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca. Circulaţia în zonă a fost blocată zeci de minute.