Accident teribil la Galaţi. Conducătorul utilajului a fugit de la locul faptei VIDEO

A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție ori Parchet. Trafic blocat şi pe DN 1 din cauza unui accident cu nouă victime.

20 aug. 2022, 22:17
Accident teribil la Galaţi. Conducătorul utilajului a fugit de la locul faptei VIDEO

Un accident, produs între un utilaj agricol și un autoturism, s-a soldat cu trei persoane rănite. Impactul s-a produs în cursul serii trecute, pe D.J. 251, în afara localității Cudalbi. Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 45 de ani, a condus un utilaj agricol (combină), pe drumul mai sus menționat, a pătruns pe sensul opus de mers și a întrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar.

Accident grav în Giurgiu, maşina condusă de un tânăr de 18 ani s-a răsturnat
În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, un bărbat, de 47 de ani, și a unei femei, de 42 de ani, pasager în același autoturism.

După producerea accidentului, bărbatul aflat la volanul combinei a părăsit locul accidentului, fiind ulterior identificat de polițiști. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost întocmit dosar penal și se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Nouă persoane, între care trei minori, implicate într-un accident rutier pe DN1, în judeţul Prahova

9 persoane între care 3 minori, au fost implicate într-un accident rutier produs sâmbătă seara pe drumul naţional 1 în judeţul Prahova, unde două autoturisme s-au ciocnit. Două persoane au fost duse la spital.

Val de accidente în weekend. Trei persoane au suferit arsuri grave după ce maşina lor a luat foc

Accidentul a avut loc în apropiere de Valea Prahovei în oraşul Comarnic, unde două autoturisme în care se aflau nouă persoane, dintre care 3 minori, au intrat în coliziune.

Echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat că 3 dintre cei implicaţi au nevoie de ajutor medical, aceştia primind îngrijiri la faţa locului. Ulterior, doi dintre răniţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.