Val de accidente în weekend. Trei persoane au suferit arsuri grave după ce maşina lor a luat foc

Mai multe accidente au avut loc, sâmbătă, pe şoselele din ţară. De asemenea, doi şoferi aflaţi sub influenţa substanţelor psihoactive au fost depistaţi pe Autostrada Soarelui conducând cu viteză excesivă.

20 aug. 2022, 13:53
Val de accidente în weekend. Trei persoane au suferit arsuri grave după ce maşina lor a luat foc

Val de accidente în weekend. Trei pesoane au suferit arsuri după ce maşina în care se aflau a luat foc, sâmbătă, într-o localitate din Prahova.

Val de accidente în weekend. Mai multe persoane au ajuns la spital

ISU Prahova informează că un autoturism a luat foc, sâmbătă, în comuna Cerașu, sat Valea Borului. Potrivit sursei citate, sunt trei victime au suferit arsuri. Acestea au fost transportate de o mașină personală către Vălenii de Munte, iar 3 echipaje de la SAJ merg către locul de întâlnire.

Citeşte şi Accident grav în Popeşti Leordeni. O femeie a murit după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un poliţist

Accident mortal în Sighişoara. Un tânăr de 19 ani cu mașina peste doi oameni

Un alt accident grav s-a petrecut sâmbătă dimineaţă, în Sighişoara. Un tânăr în vârstă de 19 ani a lovit doi oameni, în timp ce încerca să scape de un scandal în care au fost implicate mai multe persoane.

Cele două victime au fost trasportate de urgenţă la spital, însă, din păcate, un bărbat în vârstă de 42 de ani a murit.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Şoferi prinşi de radar pe Autostrada Soarelui. Aceştia se aflau sub influenţa substanţelor interzise

Doi şoferi au fost depistaţi sâmbătă, pe Autostrada A2 conducând cu viteză excesivă şi sub influenţa substanţelor psihoactive.

La ora 09.30, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi au depistat în trafic, pe Autostrada A2, un bărbat care conducea cu 181 de km/h. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat pozitiv la cannabis.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere, pentru 90 de zile.

De asemenea, tot sâmbătă, un oamenii legii au depistat un alt şofer care conducea pe A2 cu 153 de kilometri pe oră. În urma testării cu aparatul drugtest, a rezultat pozitiv la opiacee.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 580 de lei şi i s-a întocmit dosar penal, pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Citeşte şi Accident grav la Paşcani: Doi tineri au murit dupa ce au intrat cu motocicleta într-un tir. Un alt carambol cu cinci victime a avut loc la Iaşi