Accident TERIBIL lângă Bucureşti, provocat de un POLIŢIST. O persoană A MURIT PE LOC

O persoană a decedat într-un accident rutier produs duminică lângă Bucureşti. În carambol au fost implicate patru maşini. Alte două persoane au fost rănite.

RomaniaTV.net
15 iun. 2014, 12:50
Accident TERIBIL lângă Bucureşti, provocat de un POLIŢIST. O persoană A MURIT PE LOC

UPDATE: Conducătorul auto care a pătruns pe contrasens, în cazul accidentului produs duminică la Bragadiru, soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor două, era poliţist, informează un comunicat de presă remis de către IPJ Ilfov.

Întrucât conducătorul autoturismului care a pătruns pe contrasens are calitatea de agent de poliţie, a fost sesizat parchetul competent. Poliţistul se afla în timpul liber, în autoturismul personal, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost negativ‘, precizează sursa citată.

O persoană a decedat duminică într-un accident rutier produs în localitatea ilfoveană Bragadiru, a declarat Daniel Vasile purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti.

Citeşte şi Accident TERIBIL pe DN 1A, la Cheia. Două persoane au ajuns în spital

Un conducător al unui autovehicul, în vârstă de 23 de ani, care circula dinspre Bucureşti spre Alexandria, în localitatea Bragadiru, a pierdut controlul volanului şi ar fi pătruns pe contrasens, lovind frontal un alt autovehicul care circula din sens opus, în care se aflau două persoane.

În urma accidentului rutier, conducătorul autovehiculului care circula din sens opus a decedat, iar alte două persoane au fost rănite.

‘Persoanele vătămate au fost transportate la o unitate medicală în vederea acordării primelor îngrijiri medicale. (…) Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Ilfov, sub coordonarea procurorului, pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. (…) Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov transmite condoleanţe familiei persoanei decedate şi asigură, totodată, că va lua măsurile legale ce se impun în cauză’, se mai arată în comunicatul amintit.