Accident TERIBIL pe DN 1. Un vitezoman cu BMW a lovit un microbuz. Două persoane sunt rănite

Un teribil accident rutier s-a produs, joi dimineaţă, pe DN 1, în judeţul Sibiu. Un BMW condus de un tânăr vitezoman a derapat din cauza carosabilului umed, a lovit un parapet din care a ricoşat şi s-a izbit apoi de un microbuz care circula regulamentar. Două persoane au fost rănite destul de grav.

RomaniaTV.net
17 oct. 2013, 06:10
Accident TERIBIL pe DN 1. Un vitezoman cu BMW a lovit un microbuz. Două persoane sunt rănite

Doi bărbaţi sunt grav răniţi după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un microbuz, pe DN 1, în Sibiu. Tânărul de 21 de ani care se afla la volanul bolidului marca BMW a pierdut controlul maşinii, din cauza vitezei excesive, iar aceasta s-a lovit de parapetul de pe marginea drumului, din care a ricoşat, rotindu-se de mai multe ori. Un microbuz care circula regulamentar nu a putut evita impactul şi a izbit în plin bolidul aflat în derivă.

CITEŞTE ŞI: Accident grav în Capitală din cauza ploii: O maşină s-a răsturnat şi doi oameni sunt răniţi grav

Maşina a fost serios adevărată, iar şoferul de 21 de ani şi pasagerul din dreapta sa sunt grav răniţi şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Sibiu, cu traumatisme la cap şi multiple leziuni corporale. „Sunt internaţi pe Secţia de Terapie Intensivă în stare gravă. Pacientul în vârstă de 21 de ani este politraumatizat, a suferit un traumatism cranio-cerebral şi prezintă o fractură cu înfundare cu hematom, precum şi un traumatism toracic”, au declarat oficialii Spitalului Clinic Sibiu. Al doilea  tânăr, în vârstă de 23 de ani, a ajuns şi el la spital cu multiple contuzii şi traumatism cranio-cerebral închis.

Din cauza accidentului, produs în condiţii de ploaie torenţială şi carosabil ud şi alunecos, traficul în zonă a fost îngreunat vreme de câteva ore.