Accident TERIBIL pe DN 2. Două dube s-au ciocnit frontal, trei persoane au rămas încarcerate

Două dubiţe s-au ciocnit violent joi dimineaţă pe DN 2/E85, în zona localităţii Bizigheşti. Traficul în zonă este blocat, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul IGPR. Trei persoane au fost rănite şi sunt încarcerate, două dintre ele neprezentând semne vitale la sosirea ambulanţelor.

RomaniaTV.net
22 dec. 2016, 06:02
Accident TERIBIL pe DN 2. Două dube s-au ciocnit frontal, trei persoane au rămas încarcerate

UPDATE: Toate cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Focşani, una dintre ele fiind inconştientă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni frontale dintre două dube, traficul rutier pe DN2 (E85) Focșani – Adjud este oprit momentan pe ambele sensuri la ieșirea din localitatea vrânceană Bizighești către Mărășești.

Şoferul unei dubiţe a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu o altă dubiţă. În urma impatului violent, trei persoane aflate în cele două vehicule au rămas încarcerate. La faţa locului s-au deplasat echipaje de descarcerare şi mai multe ambulanţe.

Două dintre persoanele prinse între fiarele contorsionate nu prezentau semne vitale la sosirea medicilor. La această oră se încearcă descarcerarea lor pentru a putea fi începute manevrele de resuscitare.

Vom reveni cu amănunte.