ACCIDENT teribil provocat de un ŞOFER DROGAT: Cinci maşini au fost avariate

Cinci maşini au fost lovite ca la popice de un şofer căruia i s-a făcut rău la volan. Bărbatul consumase etnobotanice. Nu este primul accident pe care l-a provocat. Primul a fost în urmă cu cinci ani și s-a soldat chiar cu moartea mamei lui.

18 oct. 2014, 05:20
ACCIDENT teribil provocat de un ŞOFER DROGAT: Cinci maşini au fost avariate

Un bărbat în vârstă de 29 de ani a făcut praf cinci maşini în Bârlad. Martorii la accident au declarat că în timpul impactului autoturismul avea o viteză peste limita admisă, potrivit România TV.

Şoferul le-a declarat poliţiştilor sosiţi la faţa locului că i s-a făcut rău la volan. Deşi a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost zero, bărbatul a refuzat să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale, lucru care le-a dat de bănuit poliţiştilor, cu atât mai mult cu cât şoferul este cunoscut ca şi consumator de stupefiante.

Bărbatul nu este la prima abatere de la legea penală. În anul 2006, acesta a fost implicat într-un accident rutier, în urma căruia mama sa care se afla cu el în autoturism a murit. În 2009, bărbatul a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu suspendare, pentru că urcase beat la volan.

CITEŞTE ŞI: Clipe de groază pentru un şofer. A evitat accidentul în ultima clipă VIDEO