Accident TERIBIL: Un autoturism condus de un tânăr imprudent a SCOS TRENUL de pe ŞINE VIDEO

Un şofer teribilist a ignorat semnul de oprire la nivel cu calea ferată şi a intrat cu maşina chiar într-un vagon, care a sărit de pe şine. Atât el, cât şi ceilalţi doi prieteni cu care se afla în autoturism au fost transportaţi în stare gravă la spital.

05 oct. 2014, 05:39
Accident TERIBIL: Un autoturism condus de un tânăr imprudent a SCOS TRENUL de pe ŞINE VIDEO

Accidentul s-a produs în comuna Livezile. Deşi trenul se apropia cu viteză, tânărul a crezut că are timp să traverseze calea ferată. Calculele nu i-au ieşit însă şi a intrat cu maşina în primul vagon, potrivit România TV.

Citeşte şi La un pas de tragedie. Au scăpat ca prin minune după ce un tren era să îi izbească din plin VIDEO

Impactul a fost atât de puternic încât vagonul a sărit de pe şine. Cei trei tineri, de 22, 23 şi 27 de ani au ajuns la spital în stare gravă.

În momentul impactului, în tren se aflau doar 10 persoane, care s-au ales doar cu o sperietură zdravănă.

Citeşte şi La un pas de tragedie: Autobuz, blocat pe calea ferată. Era cât pe ce să fie lovit de un tren VIDEO

Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. „Nu a oprit la calea ferată semnalizată corespunzător şi a intrat în roţile din partea din faţă a automotorului care circula in acel moment”, a declarat Florin Hădărean, comisar-şef la Poliţia Rutieră Bistriţa Năsăud.

Circulaţia pe ruta Bistriţa- Bistriţa Bârgăului a fost întreruptă mai bine de două ore, până când trenul a fost repus pe şine cu ajutorul unei macarale de mare tonaj.