Accident teribil, un reputat medic a murit pe autostradă din cauza unui câine. Un minor a rămas orfan

Un cunoscut medic din Constanța și-a pierdut viața într-un accident grav de circulație, chiar de Crăciun.

28 dec. 2020, 09:30
Accident teribil, un reputat medic a murit pe autostradă din cauza unui câine. Un minor a rămas orfan

Accident teribil pe A2. Medicul endocrinolog Mihaela Irina Bitoleanu, unul dintre cei mai cunoscuți din Constanța și-a pierdut viața în urma unui accident auto care s-a produs în ajunul Crăciunului.Pe pagina de Facebook a medicului a fost postat și un mesaj în acest sens, iar prietenii, familia și apropiații sunt în stare de șoc din cauza dispariției subite a Mihaelei Irina Bitoleanu.

“Noaptea de ajun a venit cu cea mai cumplită veste, doamna doctor Bitoleanu Mihaela-Irina s-a stins din viață, în urma unui tragic accident. Dumnezeu să o ierte! Golul lăsat în urmă este infinit. Nu te vom uita niciodată! Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu“, se arată în mesajul postat, citat de ct100

Crimă înfiorătoare la petrecerea de Crăciun. O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul pe care-l cunoscuse în urmă cu două săptămâni 

Și prietenii medicului au postat, la rândul lor, mesaje prin care anunțau tragicul incident. „O altă veste proastă și neașteptată: prietena mea, Irina Bitoleanu, a plecat! Draga mea, Dumnezeu sa te aibă în pază, suflet bun! Și da, Doamne, putere părinților și copiilor ei!”, a scris, pe Facebook, muzeograful Lavinia Dumitraşcu.

“Mihaela Irina Bitoleanu- fire sensibilă, veselă, exuberantă, medic endocrinolog, cu un înalt profesionalism dedicată meseriei. Este o pierdere neaşteptată şi dureroasă pentru comunitatea endocrinologilor constăţeni. Colegii şi prietenii sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanţe“, susţine prof.dr.Eduard Circo, medic endocrinolog.

Accident teribil, confrimat de apropiaţi. Cumplita veste despre medicul endocrinolog a fost confirmată şi de o vecină a acesteia, care spune că nenorocirea s-a petrecut pe Autostrada A2. Conform cunoscuţilor medicului, ar fi vorba despre accidentul petrecut joi seară, 24 decembrie.

Accident teribil, maşina a fost făcută praf. Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Călărași, accidentul s-a produs pe Autostrada A2, la kilometrul 80, pe sensul de mers spre București. Un autoturism cu doi ocupanți s-a răsturnat, după ce a lovit un câine.

În urma impactului autovehiculul a lovit parapetul de protecție apoi a părăsit partea carosabilă. Cei doi ocupanți au rămas încarcerați. Au intervenit din partea ISU Călărași o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor SMURD iar din partea SAJ Călărași o ambulanță C2 (echipaj medical de urgență cu medic) și o ambulanță B2 (echipaj medical de urgență cu asistent).

După extragerea victimelor s-a constatat decesul conducătorului auto și rănirea gravă a pasagerului din dreapta, în vârstă de 12 ani. Acesta a fost transportat de ambulanța C2 la un spital din București.