Crimă înfiorătoare la petrecerea de Crăciun. O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul pe care-l cunoscuse în urmă cu două săptămâni

Crimă teribilă în localitatea Borcea, județul Călărași, unde o tânără de 21 de ani a fost ucisă de prietenul său de 23 de ani. Tragedia s-a petrecut în seara de 26 decembrie, în casa unde fata locuia cu părinții.

28 dec. 2020, 08:42
Crimă înfiorătoare la petrecerea de Crăciun. O tânără de 21 de ani a fost ucisă de iubitul pe care-l cunoscuse în urmă cu două săptămâni

Crima înfiorătoare a avut loc la petrecerea de Crăciun unde era invitat si agresorul, pe fondul unor discuții în contradictoriu, bărbatul a luat un cuțit cu care a lovit-o pe fată de mai multe ori în partea superioară a corpului . Ulterior, el a reușit să iasă din casă și să fugă.

Citeşte şi Crimă şocantă în Constanţa. Şi-a înjunghiat iubita, apoi a aruncat-o în Dunăre

Polițiștii călărășeni au deschis o anchetă în acest caz, urmând să stabilească împrejurările în care a avut loc tragedia. Presa locală scrie că cei doi tineri s-ar fi cunoscut în urmă cu aproximativ două săptămâni.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, crima a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 20.30, la domiciliul fetei din comuna Borcea, în timp ce familia petrecea a doua zi de Crăciun. La un moment dat cei doi au mers în camera tinerei unde, pe fondul unor discuții în contradictoriu, pornite, se pare, din cauza geloziei, bărbatul a luat un cuțit cu care a lovit-o pe fata de mai multe ori în zona gâtului.

Martorii spun că au auzit ţipete din camera unde se aflau cei doi, însă nimeni nu şi-a închipuit o asemenea grozăvie.

Criminalul a fost prins duminică seara, la 22 de ore după ce a coms crima înfiorătoare.