Accident terifiant în Buzău. O tânără de 18 ani a murit după ce maşina în care se afla s-a înfipt în parapetul metalic al unui pod

Un grav accident de circulație a avut loc joi seară la intrare în Buzău, dinspre Ploiești. Un autoturism în care se aflau cinci tineri s-a înfipt în parapetul metalic al unui pod, care desparte sensurile de mers. O pasageră care se afla pe bancheta din spate a autoturismului, în vârstă de 18 ani, a murit după ce a fost străpunsă de bucata din metal.

RomaniaTV.net
23 dec. 2016, 07:55
Accident terifiant în Buzău. O tânără de 18 ani a murit după ce maşina în care se afla s-a înfipt în parapetul metalic al unui pod

În accident a fost implicat un autoturism Audi A4, cu care cei cinci focșăneni se întorceau de la Câmpina, acolo unde șoferul este elev al Școlii de Subofițeri de Poliție „Vasile Lascăr”. Din motive încă necunoscute, conducătorul auto, în vârstă de 21 de ani, a intrat în parapetul metalic, la urcare pe pasarela din Bariera Ploiești.

Mașina a fost străpunsă de bucata din metal, pe traiectoria ei aflându-se o tânără de pe bancheta din spate, în vârstă de 18 ani. Fata a decedat pe loc, în timp ce alți doi tineri, frate și soră, de 19 și 21 de ani, șoferul și o altă pasageră de 18 ani au fost răniți, potrivit stiridebuzau.ro.

Echipajul de la Descarcerare a fost nevoit să taie plafonul mașinii, pentru a putea scoate dintre fiare trupul tinerei decedate dar și pe una dintre fetele rănite. Tânăra care și-a pierdut viața în urma cumplitului accident se numește Simona Anastasiu.

Cei patru focșăneni care au supraviețuit impactului deosebit de puternic au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Buzău, pentru îngrijiri medicale. Traficul pe E85 a fost oprit două ore, până când oamenii legii au finalizat cercetările la fața locului.