Accident tragic în București, de Crăciun. O pasageră a murit, după ce șoferul de 18 ani s-a răsturnat cu mașina

Un accident grav a avut loc în București în ziua de Crăciun. O tânără și-a pierdut viața în urma evenimentului rutier.

25 dec. 2022, 17:33
Accident tragic în București, de Crăciun. O pasageră a murit, după ce șoferul de 18 ani s-a răsturnat cu mașina
Accident grav în ziua de Crăciun

Un grav accident de circulație s-a petrecut în București, chiar în prima zi de Crăciun. O femeia care se afla pe scaunul din dreapta și-a pierdut viața, după ce șoferul în vârstă de 18 ani ar fi pierdut controlul mașinii. Autoturismul s-a răsturnat și a lovit alte două mașini parcate în timpul impactului.

„Astăzi, 25 Decembrie a.c., în jurul orei 15.17, Brigada Rutieră a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 cu privire la un accident de circulație înregistrat pe Șos. Gheorghe Ionescu-Sisești, din Sectorul 1.

Din informațiile preliminare, un tânăr în vârstă de 18 ani a condus un autoturism pe șos Gheorghe Ionescu-Sisești dinspre bd. Bucureștii Noi către str. Ion Ionescu de la Brad și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, moment în care s-a răsturnat, iar din impact a lovit două autovehicule parcate.

În urma accidentului de circulație a rezultat decesul pasagerei aflate în autoturism”, au transmis reprezentanții Brigăzii Rutiere.

Citește și: Grav accident rutier în Pasajul Unirii. Un autocar s-a izbit de limitatorul de înălțime de la intrarea în pasaj. UPDATE: O persoană a decedat, o alta este în stare critică

Conform surselor, șoferul nu consumase băuturi alcoolice, dar ar fi fost drogat.

„Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, iar la testarea preliminară cu aparatul DrugTest, a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

Se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care s-a produs accidentul de circulație.

Traficul rutier este restricționat pe ambele sensuri de deplasare ale șoselei Gheorghe Ionescu-Sisești și se desfășoară sub îndrumarea polițiștilor rutieri”, se arată în comunicatul de presă al poliției.

Citește și: Mihai Neşu, mărturisiri cutremurătoare de Crăciun. Ce lecţie de viaţă i-a oferit accidentul care l-a ţintuit în scaunul cu rotile