Grav accident rutier în Pasajul Unirii. Un autocar s-a izbit de limitatorul de înălțime de la intrarea în pasaj. UPDATE: O persoană a decedat, o alta este în stare critică

Un nou accident rutier în Pasajul Unirii. Un autocar cu 48 de persoane de cetățenie greacă a rămas blocat sub limitatorul de înălțime de la intrare.

23 dec. 2022, 18:15

UPDATE: O persoană a murit în urma accidentului de la Pasajul Unirii. Bărbatul nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, a anunțat șeful DSU Raed Arafat. Acesta, un bărbat de 40-50 de ani, a decedat în drum spre spital. O femeie de 30 de ani este intubată şi se află în stare critică la Spitalul Floreasca. Restul pacientilor sunt în stare stabilă.

22 de adulti si 2 copii au fost transportati la spitale, dupa cum urmeaza:

4 la Spital Clinic de Urgenta Bucuresti (Floreasca)

10 la Spitalul Universitar

8 la Spitalul Bagdasar Arseni (aici se află şi doi copii în stare gravă)

2 la Spital Militar Central

22 de persoane fara acuze medicale au fost transportate la Hotel Parliament

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază în Pasajul Unirii. Un autocar a încercat să intre în pasarelă, dar s-a blocat sub limitatorul de înălțime. La bord se aflau 47 de ocupanți de origine greacă, dintre care 4 au rămas încarcerați.

La fața locului s-au deplasat 6 autospeciale SMURD, 6 SABIF și Detașamentul Special de Salvatori. Incidentul a avut loc pe sensul dispre Tineretului spre Unirii. În acest moment se lucrează la descarcerarea victimelor.

Citește și: Accident în Pasajul Unirii din București. Şoferii implicaţi vor fi acuzaţi de distrugere

Victimele sunt blocate pe scaune, plafonul fiind turtit sub limitatorul de înălțime de la intrarea în Pasajul Unirii.

Potrivit ISU București, cele patru victime au fost extrase. Pentru una dintre victime se execută manevre de resucitare. Victimele vor fi transportate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București și Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Citește și: Incident grav în Pasajul Unirii. O mașină a luat foc, traficul e blocat pe ambele sensuri