Accident tragic în India: Un autobuz a căzut într-un canal şi 19 persoane au murit

Cel puţin 19 de persoane au murit, luni, după ce un autobuz a ieşit în mod accidental în afara carosabilului şi a căzut într-un canal, în nordul Indiei, a anunţat poliţia,

RomaniaTV.net
27 mai 2013, 14:11
Accident tragic în India: Un autobuz a căzut într-un canal şi 19 persoane au murit

Douăzeci şi trei de pasageri au fost salvaţi şi spitalizaţi după accident, care s-a petrecut în districtul Etah, la aproximativ 265 de kilometri de capitala statului Uttar Pradesh, Lucknow, a declarat pentru AFP un oficial local, Lokesh M.

Unsprezece victime aparţin unei familii care se întorcea la New Delhi după ce fusee la o nuntă în regiune. Şoferul autobuzului a pierdut controlul mijlocului de transport încercând să depăşească un camion, a adăugat acest oficial.

Săptămâna trecută, 33 de persoane au murit, de asemenea, în nordul ţării, după ce un aubuz supraaglomerat a părăsit carosabilul şi a căzut într-un râu.

Peste 130.000 de persoane au murit în accidentele rutiere în această ţară, în 2011, potrivit autorităţilor. Starea proastă a drumurilor şi viteza excesivă a vehiculelor sunt printre principalii factori ai acestui bilanţ grav.