Accident tragic la Arad! Microbuz cu pasageri s-a lovit de un TIR: un mort, mai mulți răniți grav. A fost activat planul roșu de intervenție

Accident grav în această dimineață, în județul Arad. O persoană a murit și mai multe persoane au fost rănite.

14 iun. 2021, 08:46

Accident grav în această dimineață, în județul Arad. O persoană a murit și mai multe persoane au fost rănite.

Update. IPJ Arad informează că „din informațiile primite de la Unitatea de Primire Urgențe Arad, 13 persoane sunt rănite ușor, o persoană în stare critică și două au fost rănite grav – leziuni interne și fractură la gleznă. Astfel – până în acest moment – sunt 13 persoane rănite ușor, trei persoane rănite grav și una decedată”.

Un microbuz care transporta 16 călători a intrat într-un TIR ce staționa pe banda de urgență, pe Autostrada A1, înainte de punctul de trecere al frontierei Nădlac II, la ieșirea spre Ungaria.

A fot activat planul roșu de intervenție, iar circulația a fost oprită mai multe ore.

O persoană a murit în urma accidentului cumplit. O altă persoană se află în stare gravă, a intrat în stop cardio-respirator. Alte 12 victime au suferit diferite traumatisme, dar nu le e pusă viața în pericol. Toți pasagerii, printre care și un copil, sunt de naționalitate ucraineană.

Cei 16 pasageri și șoferul microbuzului au fost duși de urgență la cel mai apropiat spital, potrivit Aradon.

Mai multe echipaje de poliție au ajuns la locul accidentului și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs gravul accident rutier.

„În accident a fost implicat un microbuz de transport persoane, cu 17 persoane – cu tot cu șofer – toate de naționalitate ucraineană. Microbuzul a intrat in coliziune cu un autotren parcat pe banda de urgență, pe autostrada A1, la ieșire spre Ungaria. În urma impactului a decedat o persoană, pasager in microbuz, unei persoane de sex feminin fiindu-i efectuate manevre de resuscitare. În vehicul mai era un minor de 8 ani, acesta fiind transportat la spital împreună cu ceilalți pasageri, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În acest moment s-a reluat traficul pe banda a doua”, au precizat reprezentanții IPJ Arad.


loading...
Partenerii noștri