Accident mortal, provocat de poliţist în Constanţa. Cum s-a produs nenorocirea

Un poliţist din judeţul Constanţa a provocat un accident înfiorător pe DN39, la intrarea în Eforie Nord. Bărbatul a spulberat un pieton care a traversat printr-un loc nepermis.

14 iun. 2021, 08:37
Accident mortal, provocat de poliţist în Constanţa. Cum s-a produs nenorocirea

Accident mortal, provocat de poliţist în Constanţa. Incidentul şocant a avut loc duminică seara, în jurul orei 22:00, la intrare în localitatea Eforie Nord.

Un pieton care a traversat printr-un loc permis a fost grav rănit de o maşină condusă de un poliţist aflat în afara programului de lucru. În urma impactului, omul a fost aruncat la câţiva metri distanţă.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de ambulanţă. Medicii au recurs la manevre de resuscitare, însă bărbatul de aproape 50 de ani nu a mai putut fi salvat.

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Citeşte şi: Imaginile care au făcut senzaţie pe internet. Un fermier nemulţumit şi-a distrus cultura de castraveţi: Nea Oroş, ia, zi, tată, ce faci cu noi? Proşti nu suntem! – VIDEO

Poliţistul care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. A susţinut că nu a văzut pietonul din cauza zonei slab luminată. El s-a ales acum cu un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

Accident în Mircea Vodă, județul Constanța. Victima este un motociclist

O persoană a sunat la 112 pentru a cere ajutor în cazul unui motociclist rănit. Acesta a intrat cu motocicleta într-un copac căzut pe carosabil în Mircea Vodă Sat, județul Constanța.La locul indicat au fost trimise o ambulanță SMURD și o autospecială de stins incendii de la Detașamentul Medgidia.

Citeşte şi: Camera Deputaţilor dezbate moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Cristian Ghinea