Accident tragic la Arad! O tânără însărcinată a murit. În total sunt cinci victime, printre care doi copii

Un accident cumplit a avut loc la Arad, în urma căruia o femeie însărcinată și-a pierdut viața, iar alte patru persoane, printre care doi copii, au fost rănite.

14 mart. 2023, 20:40
Accident tragic la Arad! O tânără însărcinată a murit. În total sunt cinci victime, printre care doi copii

Accidentul s-a petrecut marți după-amiază, la ieșirea din orașul Ineu spre Pâncota, din județul Arad. Un băiat, o fată și încă o persoană au fost răniți și au fost transportați la spital, iar a patra persoană rănită a refuzat acest lucru.

În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată. Aceasta a fost extrasă de pompierii sosiți la fața locului.

Citește și Directorul CFR, declaraţii şocante după accidentul din Teleorman: ”Dacă mecanicul dormea, era mai bine, că îl frâna sistemul de siguranţă”

Femeia însărcinată nu a răspuns manevrelor de resuscitare, în ciuda eforturilor făcute de echipajul medical. Din păcate, medicii au constatat decesul, potrivit ISU Arad.

În urma evaluării medicale, trei victime care prezintă diferite traumatisme au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare, astfel: un minor a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, o minoră a fost transportată la spital de catre echipajul SMURD TIM, o victimă a fost transportată la spital de către echipajul medical SAJ.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

Tată și fiu, răniți grav într-un accident în Teleorman. Se îndreptau spre casă de la spital

Un accident grav a fost provocat de un șofer care nu a oprit la semnul STOP în orașul Alexandria, județul Teleorman. Două mașini s-au ciocnit, iar în urma impactului trei persoane au ajuns la spital.

Două mașini au fost distruse și trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs de un șofer neatent, în Alexandria, județul Teleorman. Șoferul nu a oprit la semnul STOP, iar mașina lui a lovit puternic un alt autoturism. În urma impactului, cele două mașini s-au făcut praf. Una a fost proiectată în gardul unei case, cealaltă intr-un stâlp de beton.

Trei persoane au ajuns la spital. Între victime sunt și doi bărbați, tată și fiu. Ironia sorții face ca cei doi bărbați răniți să revină de la spital. În momentul accidentului, cei doi bărbați tocmai plecaseră de la spital și se îndreptau spre casă. Tatăl fusese prins beat la volan într-o comună de lângă Alexandria și așa a ajuns la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge. Pentru că nu mai avea dreptul să conducă mașina, bărbatul și-a chemat fiul la spital să-l recupereze. Au făcut accident în timp ce se îndreptau spre casă.