Tată și fiu, răniți grav într-un accident în Teleorman. Se îndreptau spre casă de la spital

Un accident grav a fost provocat de un șofer care nu a oprit la semnul STOP în orașul Alexandria, județul Teleorman. Două mașini s-au ciocnit, iar în urma impactului trei persoane au ajuns la spital.

13 mart. 2023, 10:26

Două mașini au fost distruse și trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs de un șofer neatent, în Alexandria, județul Teleorman. Șoferul nu a oprit la semnul STOP, iar mașina lui a lovit puternic un alt autoturism. În urma impactului, cele două mașini s-au făcut praf. Una a fost proiectată în gardul unei case, cealaltă intr-un stâlp de beton.

Citește și: Un tânăr de 20 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul. Un alt tânăr care îl însoțea este în comă

Trei persoane au ajuns la spital. Între victime sunt și doi bărbați, tată și fiu. Ironia sorții face ca cei doi bărbați răniți să revină de la spital. În momentul accidentului, cei doi bărbați tocmai plecaseră de la spital și se îndreptau spre casă. Tatăl fusese prins beat la volan într-o comună de lângă Alexandria și așa a ajuns la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge. Pentru că nu mai avea dreptul să conducă mașina, bărbatul și-a chemat fiul la spital să-l recupereze. Au făcut accident în timp ce se îndreptau spre casă.

Citește și: Cod roşu de intervenţie: accident grav pe calea ferată, 35 de răniţi VIDEO

De asemenea, pe lângă cei doi bărbați răniți, o femeie, pasageră în autoturismul care nu a oprit la STOP, a ajuns la spital.