Accident tragic! O fetiţă de doar trei ani a fost rănită şi transportată la spital

Accident tragic în Târgovişte! O fetiţă în vârstă de trei ani a fost rănită şi transportată de urgenţă la spital, după ce maşina condusă de tatăl ei s-a rasturnat. Acesta nu a adaptat viteza în curbă şi a pierdut controlul asupra volanului.

RomaniaTV.net
05 oct. 2020, 11:19

Conform oamenilor legii, bărbatul ar fi consumat alcool. Autoturismul s-a rostogolit şi a ajuns pe plafon, în şanţ. În interioul acesteia se aflau soţia bărbatului şi fiica lor, de doar trei ani.

Citeşte şi: Sfârşitul tragic al unui bărbat aflat la vânătoare. Şi-a pierdut viaţa după ce a fost împuşcat

„Nu a fost nevoie de descarcerare. Este vorba de un copil de trei ani, cu mama lui. Au fost preluate de ambulanţele SAJ şi deplasate la Spitalul Găeşti”, a declarat plutornier ajutant şef, Petre Gheorghe, de la ISU Dâmboviţa.

„Am venit cu 70 în curbă acolo, mi-a ieşit un câine în faţă, sau vulpe, ce o fi fost. Am încercat să revin pe stânga, m-a furat şi am intrat în malul ăsta, după care m-am răsturnat”, a povestit şoferul.

Fetiţa şi mama acesteia au ajuns la spital cu câteva răni uşoare. Oamenii legii a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


loading...