Accident tragic: Un copil, mutilat pe viaţă după ce i s-a înfipt o clanţă într-un braţ VIDEO

Un copil ar putea rămâne mutilat pe viaţă după ce i s-a înfipt o clanţă într-un braţ, potrivit România TV. Incidentul a avut loc la un Centru de Plasament din Arad, unde băiatul se fugărea cu alţi copii. Medicii au rămas uluiţi, iar acum fac eforturi să-i salveze braţul băiatului.

RomaniaTV.net
11 mart. 2014, 14:50
Accident tragic: Un copil, mutilat pe viaţă după ce i s-a înfipt o clanţă într-un braţ VIDEO

Un băiat de 13 ani a fost adus la spital cu o clanţă înfiptă în braţ, el fiind operat de urgenţă. 

Băiatul de 13 ani se juca împreună cu alţi copii în momentul accidentului. El a fost găsit în stare de şoc de echipajul de pe Ambulanţă chemat de urgenţă.

În momentul accidentului, băiatul a lovit uşa cu piciorul care a ricoşat în braţul lui.

„Alergand a lovit uşa cu piciorul iar aceasta ricoşând l-a lovit în zona braţului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei pentru Protecţia Copilului Arad, Vanina Vancea.

A fost nevoie ca un bărbat să demonteze clanţa din uşă pentru ca băiatul să poată fi urcat în ambulanţă. Adolescentul a fost adus la spital cu fierul înfipt îm braţ. La radiografie, medicii au putut observa că braţul era pătruns până la os.

„Necesită intervenţie chirurgicală de urgenţă şi intraoperator se va vedea dacă îi sunt afectate vase, nervi, oase”, a declarat directorul medical al Spitalului judeţean Arad, Adrian Weiner.

Direcţia pentru Protecţia Copilului a deschis o anchetă în acest caz.