Accident uluitor la Piteşti. A intrat cu maşina în magazin VIDEO

Un conducător auto care susţine că a fost şicanat de un alt participant la trafic a intrat cu tot cu maşină într-un magazin de pe una dintre arterele aglomerate ale Piteştiului.

RomaniaTV.net
29 dec. 2011, 21:41
Accident uluitor la Piteşti. A intrat cu maşina în magazin VIDEO

Imagini uimitoare în Piteşti. Un şofer a intrat cu maşina într-un magazin, după ce s-a şicanat minute în şir în trafic cu un alt conducător auto. Localul a fost distrus, iar vânzătorul s-a salvat în ultimul moment.

„Am vrut să mă ridic, că se auzea frâna, şi m-am intrebat cand se opreşte ăsta cu maşina. Şi m-am trezit cu toate astea pe mine. N-am nimic. Am avut noroc”, a declarat speriat vânzătorul. Accidentul a avut loc pe una din arterele foarte aglomerate din Piteşti.

Şoferul care a pierdut controlul volanului spune că de vină este conducătorul auto din spatele lui, care îl şicana de minute bune. „În momentul în care eram pe banda a doua, m-a lovit în spate, m-am rotit şi am intrat in magazin. M-a mai şicanat o dată undeva la nord, arăta săgeţile că trebuie să se încadreaze. Băiatul s-a băgat, aşa cum s-a băgat şi aici”, a spus autorul accidentului.

Rezultatele testului de alcoolemie arată că niciunul dintre şoferi nu era băut, dar martorii susţin că ambele maşini circulau cu viteză mare.