Accident urmat de un incendiu în Constanţa. Un bărbat a murit pe loc

Un accident grav s-a petrecut, duminică, în judeţul Constanţa. Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit după în urma impactului dintre un motocliclu şi un autoturism. Ambele vehicule au luat foc după accident.

24 iul. 2022, 19:56
Accident urmat de un incendiu în Constanţa. Un bărbat a murit pe loc

Accident urmat de un incendiu în Constanţa. Potrivit primelor informaţii, accidentul s-a produs între un motoclicu şi un autoturism.

Accident urmat de un incendiu. Tragedie în judeţul Constanţa

Citeşte şi Accident mortal în Vaslui. Două femei care se întorceau de la biserică, spulberate de un şofer care a adormit la volan FOTO

Accidentul s-a petrecut, duminică, pe DN3, în localitatea Valu lui Traian. Cele două vehicule implicate au luat foc în urma impactului. Din păcate, şoferul care conducea motociclul, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a murit pe loc.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 25 de ani, şi un motociclu, condus de un bărbat, de 44 de ani. În urma impactului, cele două vehicule au luat foc”, a transmis IPJ Constanţa.

În acest caz a fost întocmit dosar de cercetare penală, iar poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

România se situează pe primul loc în ceea ce priveşte numărul de decese produse în accidente rutiere în anul 2021, conform unei statistici realizate la nivelul Uniunii Europene. Rata mortalităţii în România din această cauză este mai mult decât dublă faţă de media europeană.

Datele preliminare ale statisticii arată că rata deceselor cauzate de accidente rutiere înregistrată în România anul trecut este de 93 la un milion de locuitori, faţă de 44 cât este media europeană. Cea mai scăzută rată a deceselor o raportează Norvegia, cu 16, Malta, cu 17, şi Suedia, cu 18 decese la un milion de locuitori.

Citeşte şi Accident în lanţ în Braşov, şapte maşini vor ajunge în service. Coliziune gravă şi în Botoşani, accident mortal pe A1