Accident la Vaslui. Un autobuz a intrat într-o ambulanţă care transporta la spital un pacient în stare gravă

Un autobuz al societăţii locale de transport călători din municipiul Vaslui a intrat, sâmbătă seară, într-o ambulanţă care transporta un pacient în stare gravă la un spital din Iaşi, accidentul soldându-se cu pagube materiale, fără a exista victime.

RomaniaTV.net
16 nov. 2013, 17:44
Accident la Vaslui. Un autobuz a intrat într-o ambulanţă care transporta la spital un pacient în stare gravă

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Anton Pann cu Ştefan cel Mare, din municipiul Vaslui, în momentul în care şoferul autobuzului a încercat să vireze la stânga, fără să se asigure că în acel moment este depăşit de maşina de ambulanţă, care avea semnalele luminoase în funcţiune.

Vezi şi Accident în Târgovişte. O ambulanţă a fost lovită de un şofer băut VIDEO

În consecinţă, autosanitara a fost lovită în partea din spate de autobuz, însă fără a exista victime în rândul călătorilor din autovehiculul de transport public sau al ocupanţilor autosanitarei.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale, fiind vorba în special de avarierea în partea din spate a ambulanţei. Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest de către poliţişti, rezultatul fiind negativ pentru ambii conducători auto. Ulterior, s-a permis continuarea cursei de către şoferul ambulanţei din cauza urgenţei, urmând ca cei doi conducători auto să se prezinte mâine (n.r.- duminică) la sediul Biroului Poliţiei Rutiere Vaslui pentru lămurirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier„, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Ambulanţa implicată în accident se deplasa la un spital din Iaşi în momentul producerii accidentului, după ce preluase un pacient cu infarct de la Spitalul Municipal Huşi.

Citeşte şi INCENDIU într-un pasaj rutier din Vaslui. Un bărbat a intrat înt-un parapet cu o maşină furată