Accident violent în centrul staţiunii Mamaia, după ce un MOTOCICLIST a intrat cu viteză într-o MACARA VIDEO

Un accident grav a avut loc în cursul zilei de joi în staţiunea Mamaia, după ce un motociclist a intrat cu viteză într-o macara. Ulterior, vehiculul pe două roţi a ricoşat într-un stâlp. Din cauza impactului, macaraua a luat foc. La faţa locului au ajuns pompierii, reuşind să stingă focul.

RomaniaTV.net
26 sept. 2013, 14:24

Accidentul a avut loc în cursul zilei de joi, atunci când motociclistul rula cu viteză mare pe străzile staţiunii Mamaia. La un moment dat, şoferul a pierdut controlul vehiculului, lovind cu putere macaraua, potrivit România TV.

Citeşte şi Accident teribil: O şoferiţă a lovit în plin trei femei care se plimbau pe trotuar VIDEO

Mai mult, în urma impactului, motocicleta a ricoşat, lovind un stâlp. De asemenea, macaraua a izbucnit în flăcări. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie, bărbatul fiind dus de urgenţă la un spital. Victima se numeşte Paul Alexandru Pavel şi are 20 de ani, el fiind preluat de un echipaj SMURD și dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde doctorii se chinuie să îl ţină în viaţă. Traficul din stațiune a fost blocat pentru mai multe ore.

Citeşte şi Şoferii chinezi recidivează: Un camionagiu a călcat un copil până s-a asigurat că a murit FOTO

În acelaşi timp, pompierii au fost nevoiţi să stingă incendiul, după ce un nor înalt de fum s-a ridicat la zeci de metri în aer, focul fiind vizibil de la câţiva kilometri distanţă.