Accident violent în Iași. Sunt opt victime, printre care doi copii

Un accident deosebit de grav a avut loc, duminică, în județul Iași. Sunt opt victime, printre care doi copii.

14 aug. 2022, 11:15
Accident violent în Iași. Sunt opt victime, printre care doi copii

Update. Potrivit ISU Iaşi, toate cele opt persoane au fost transportate la spital. 7 dintre ele au fost transportate la CPU Pascani şi 1 minor la Spitalul Sf. Maria din Iaşi, cu un aparţinător – unchi – care locuia în zonă.

Autorităţile intervin, duminică, la un accident produs în judeţul Iaşi, în care au fost rănite opt persoane.

”Forţe de intervenţie din cadrul inspectoratului intervin la un accident rutier în localitatea Motca. În urma evenimentului rutier au rezultat 8 victime”, a transmis Isu Iaşi.

Din fericire, victimele su/nt conştiente, neîncarcerate. Două dintre victime sunt copii, cu vârste de 4, respectiv 9 ani.

”La locul evenimentului rutier acţionează 2 autospeciale de intervenţie şi stingere cu module de descarcerare, trei echipaje de prim ajutor calificat şi 3 ambulanţe de la SAJ”, au mai precizat pompierii.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers de către echipajele Poliţiei rutiere sosite la locul evenimentului rutier.

Accident grav și în Maramureș. Două mașini s-au ciocnit violent

Un grav accident rutier a avut loc noaptea trecută în Maramureş, între localităţile Ocna Şugatag şi Fereşti.

Două maşini s-au ciocnit violent din cauza neatenţiei la volan, dar şi a vitezei excesive. În urma impactului, o maşină a fost aruncată în afara şoselei. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

În vehiculul proiectat în şanţ, şoferul a rămas încarcerat, în stare de inconştienţă. Pompierii au intervenit pentru a-l scoate, după care l-au transportat în stare gravă la spital. Alături de el, încă o victimă a ajuns la spital. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea.

Femeie spulberată pe trecerea de pietoni în Mamaia

De asemenea, tot noaptea trecută, o femeie a fost spulberată pe o trecere de pietoni de un şofer teribilist, în Mamaia. Evenimentul rutier a avut loc aproape de miezului nopţii, pe bulevardul Mamaia.

Medicii de la ambulanţă, care au ajuns în câteva minute la locul accidentului, i-au acordat primele îngrijiri medicale femeii grav rănite. Apoi, victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Constanţa.

Potrivit martorilor, şoferul circula cu viteză foarte mare. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.