Accident violent provocat de un poliţist. Două maşini au fost distruse

Un poliţist din Brăila, cercetat în celebrul dosar de Mită la Rutieră, a provocat un accident. Omul legii a intrat pe contrasens cu farurile stinse şi a izbit în plin un alt autoturism. Agentul alături de alți 21 de polițiști este acuzat de luare de mită și abuz în servici.

RomaniaTV.net
19 apr. 2017, 05:36
Accident violent provocat de un poliţist. Două maşini au fost distruse

Poliţistul în vârstă de 40 de ani mergea cu farurile stinse, iar la un moment dat a intrat pe contrasens, unde s-a izbit violent de o altă maşină care circula regulamentar. În urma impactului puternic, cele două autoturisme au fost distruse complet. Din fericire, nimeni nu a păţit nimic.

În maşina lovită era o familie din Călăraşi.

Poliţistul face parte din lotul acuzat de fapte de corupţie în anul 2015. Iniţial acesta a stat câteva zile în arest, iar ulterior a fost eliberat. Acum, poliţistul se află sub control judiciar. Colegii bărbatului spun că acesta obişnuia să consume alcool chiar şi în timpul serviciului. Poliţistul s-a mai ales cu un dosar de cercetare penală.

Citeşte şi TRAGEDII în Constanţa. 11 persoane, între care 3 copii, rănite în urma a două accidente produse la interval de o oră VIDEO