Accidentare gravă în Cupa României. Un boxer a căzut din ring, direct în cap VIDEO

Organizare deplorabilă a Cupei României la box pentru seniori. Din cauza ringului şi a corzilor slabe, un pugilist a suferit o accidentare teribilă.

RomaniaTV.net
07 mart. 2012, 14:48
Accidentare gravă în Cupa României. Un boxer a căzut din ring, direct în cap VIDEO

Cupa României la box pentru seniori a început marţi în sala de sport din localitatea arădeană Pecica, dar condiţiile de concurs sunt deplorabile. Sportivii se plâng şi ei de organizare, iar unul dintre ei a suferit chiar o accidentare teribilă, care nu a fost cauzată nicidecum de pumnii primiţi.

Meciul de la categoria 81 kilograme, dintre Bogdan Niculae şi Ruben Stoia, s-a încheiat nefericit pentru acesta din urmă. Pugilistul legitimat la Silva Arad a fost transportat de urgenţă la spital cu gâtul imobilizat după ce a căzut în cap din ring.

Ringul era foarte prost, iar în plus corzile erau slabe. Cei doi s-au îmbrăţişat şi au căzut după corzile ringului. Niculae a reuşit să se arunce în lateral, însă sportivul de la Arad nu a mai avut timp şi a căzut direct în cap. A fost de speriat„, a declarat pentru site-ul luptatorii.ro un sportiv aflat la faţa locului.