Accidentare groaznică: un culturist şi-a distrus pieptul la un antrenament! Ce i-au spus medicii VIDEO

Ryan Crowley, culturistul cunoscut drept "Big Rig", a suferit o accidentare horror în timpul unui antrenament cu Larry Wheels. Sportivul şi-a rupt complet muşchiul pieptului în timp ce făcea exerciţii cu greutăţi.

22 mart. 2021, 08:31
Accidentare groaznică: un culturist şi-a distrus pieptul la un antrenament! Ce i-au spus medicii VIDEO
Ryan Crowley

Accidentare groaznică. Ryan Crowley, in varsta de 23 de ani, a avut nevoie de o operatie si va trebui sa treaca printr-o perioada lunga de recuperare inainte de a se putea apuca din nou de treaba.  Din pacate pentru el, asigurarea medicala nu acopera procedura la care trebuie sa fie supus, iar Larry Wheels a facut un apel pe contul sau de Instagram pentru a resuti sa-l ajute sa stranga banii necesari.

Accidentare groaznică: un culturist şi-a distrus pieptul la un antrenament

„Dupa cum puteti vedea, accidentarea este devastatoare. Ii ameninta cariera. El este din Marea Britanie, iar asigurarea sa medicala nu ii acopera operatie. Va rog sa ajutati un frate de-al meu sa revina pe drumul cel bun si sa se intoarca la singura sa pasiune adevarata”, a fost mesajul transmis de legendarul culturist.

Victor Luna, unul din cei mai cunoscuți culturiști, a murit la 37 de ani

Ryan Crowley a fost operat, apoi a oferit primele declaratii de pe patul de spital. Tanarul in varsta de 23 de ani a spus ca doctorii au trebuit sa refaca tendonul pentru a-i prinde muschiul pieptului inapoi pe os, operatia durand cu trei ore mai mult decat se asteptau. Medicii i-au spus ca acest gen de ruptura este, in cele mai multe cazuri, inoperabila, dar ca operatia a decurs bine, muschiul a putut fi atasat.


loading...
Partenerii noștri