Accidentare HORROR în LIGA 1. Mircea Rednic: „Ne-a spus că nu mai vede cu un ochi!”

Mircea Rednic a declarat, vineri, după meciul Dinamo - Concordia Chiajna 2-1, că atacantul italian Mattia Montini a suferit o uşoară comoţie cerebreală şi a fost trimis la spital pentru investigaţii.

01 mart. 2019, 20:58
Accidentare HORROR în LIGA 1. Mircea Rednic: „Ne-a spus că nu mai vede cu un ochi!”

Mattia Montini s-a accidentat la un duel aerian cu un adversar, în mintul 26, fiind înlocuit de Papazoglou.

„E la spital, am înţeles că are o uşoară comoţie. El a ieşit şi ne-a spus că nu vede cu un ochi, nu ştiu ce s-a întâmplat, a fost destul de puternic duelul. Ăsta e fotbalul, îmi pare rău, sper să nu fie nimic grav”, a declarat Mircea Rednic.

Dinamo – Chiajna 2-1 în etapa a 26-a din LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

Antrenorul dinamovist a afirmat că îi pare rău că nu a putut califica echipa în play-off, dar trebuie să fie judecat pentru meciurile din acest an, în care a obţinut zece puncte după cinci etape.

„Acum, Sorescu s-a trezit, dar la conferinţă dormea. Am profitat ca să-i cert un pic, să nu aibă impresia că în play-out ne plimbăm. Jucăm serios, îmi pare rău că am ajuns aici, sper să nu avem regrete mult mai mari după această etapă (n.r. – că se intră în play-off cu 37 de puncte, număr ce putea fi atins şi de Dinamo). Sunt echipe cu care la meciuri directe suntem peste ei, şi Iaşiul şi Sepsi. Am obţinut zece puncte din cinci meciuri, am spus că vreau să fiu judecat după perioada de pregătire. Azi au fost şi momente bune în joc şi momente mai delicate, în care am avut şi noroc, pentru că primele ocazii le-au avut ei în prima repriză. E o echipă incomodă, e difciil de jucat cu ei, în afară de vreo doi sau trei jucători, toţi erau peste 1,85 metri. Păcat că ne-am relaxat după golul al doilea şi am avut emoţii”, a spus el.

Dinamo a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), pe Concordia Chiajna, în etapa a 26-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat. Au marcat Papzoglou ’39, Sorescu ’66, respectiv Ropotan ’69.