Accidente cu repetiţie în Braşov. Cinci persoane au fost rănite. Traficul restricţionat pe DN1

Trei accidente s-au produs joi pe DN1, în zona localităţii braşovene Perşani. În primul accident, două autoturisme s-au ciocnit frontal şi patru persoane au rămas încarcerate, două fiind inconştiente în stop cardio-respirator. La câteva minute după producerea acestui accident, în aceeași zonă, la circa 10 kilometri, o masina în care erau trei persoane s-a răsturnat, scrie mytex.ro. De asemenea, tot joi, s-a produs o coliziune între un autocamion şi o autoutilitară. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei persoane.

RomaniaTV.net
28 iun. 2018, 11:37
Accidente cu repetiţie în Braşov. Cinci persoane au fost rănite. Traficul restricţionat pe DN1

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, la kilometrul 231+500, în localitatea Perşani, judeţul Braşov, a avut loc accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, care au intrat în coliziune frontală ca urmare a unei pătrunderi pe contrasens. Din primele informaţii sunt 4 victime încarcerate, dintre care 2 inconştiente în stop cardio-respirator. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijare.

La faţa locului intervin două echipaje de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă şi spumă, trei echipaje SMURD şi trei echipaje de la Ambulanţă.

La câteva minute după acest accident, în care au fost implicate două autovehicule, un autoturism în care se aflau trei persoane s-a răsturnat, tot în acea zonă, conform reprezentantei ISU Braşov. În acest caz, o persoană are nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta nu a avut nevoie de descarcerare.

Şi tot în judeţul Braşov pe DN 1, la kilometrul 205+300, între localităţile Vlădeni şi Perşani, s-a produs o coliziune între un autocamion şi o autoutilitară. În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei persoane. Circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, iar valorile de trafic sunt ridicate pe ambele sensuri de mers.