Accidente cumplite pe şosele, răniţi în stare gravă. Şofer salvat după ce a sărit cu maşina printr-un gard

Zi neagră pe şosele, maşini distruse, oameni prinşi între fiarele contorsionate! Un şofer care venea de la Mănăstirea Bistriţa, din Neamţ, a fost izbit în plin de o dubă şi proiectat printr-un gard. Bărbatul a fost descarcerat şi dus de urgenţă la spital. În Cluj o femeie a fost rănită grav după ce soţul ei a adormit la volan şi au ajuns cu maşina într-un cap de pod.

13 mai 2017, 13:21
Accidente cumplite pe şosele, răniţi în stare gravă. Şofer salvat după ce a sărit cu maşina printr-un gard

Un grav accident a avut loc chiar la troiţa de la intersecţia care duce spre Mănăstirea Bistriţa. O dubiță care mergea spre Bicaz a lovit din plin o mașină care ieşea de pe drumul lateral. Mașina a fost aruncată din fața troiței la câteva zeci de metri, a rupt poarta unei gospodării, lovind și un atutoturism care se afla în curtea casei. Şi dubiţa a rupt gardul altei gospodării, şi a ajuns în curte.

Un accident grav a avut loc şi pe DN1, în judeţul Sibiu, unde a plouat abundent. Şoferul unei camionete a intrat pe contrasens, și a lovit trei mașini. Patru oameni au fost răniţi iar în zonă s-au format cozi kilometrice.

Un alt sofer şi-a băgat soţia în spital, după ce a lovit un cap de pod, într-o comuna din judetul Cluj. Se pare ca bărbtul a adormit la volan.

Scene şocante cu beizadeaua unui milionar. Băut şi cu permisul suspendat, unul dintre fii unui patron din Bistriţa Năsăud a rupt un stâlp de electricitate cu bolidul pe care îl conducea. Tânărul a ajuns în stare gravă la spital.

Vezi si: Accident cumplit filmat de camera de supraveghere. O tânără de 19 ani s-a izbit cu maşina de un stâlp