Accidente grave în prima zi din 2023. Două maşini s-au făcut praf pe DN13 Sighişoara-Târgu Mureş. O maşina a luat foc în Bihor

Două autoturisme s-au ciocnit frontal pe DN 13 Sighişoara-Târgu Mureş, în afara localităţii Bălăuşeri, judeţul Mureş. Şase persoane, între care şi un copil de 5 ani, au fost rănite, două sunt în stare gravă. De asemenea, două persoane au murit într-un accident grav în Bihor. Una dintre maşini a luat foc.

01 ian. 2023, 19:02

Traficul rutier a fost întrerupt duminică seara pe DN 13 după un accident grav produs în zona localităţii Bălăuşeri, judeţul Mureş. Două maşini s-au făcut praf şi şase persoane, între care şi un copil de cinci ani, sunt rănite.

Citeşte şi: Un fost deputat a încercat de două ori să se sinucidă înainte de Revelion. După ce a înghiţit pastile, a vrut să se arunce de la etajul 2 al spitalului

„În urma accidentului rutier au rezultat în total şase victime: un minor, cinci ani – cod roşu, cinci adulţi – cod galben. Toate victimele sunt preluate de către echipaje medicale aflate la locul evenimentului”, a transmis ISU Mureş.

La faţa locului se află şi un echipaj de la Secţia Drumuri Naţionale care intervine pentru sablarea carosabilului.

 

Şi tot duminică seara, două autoturime au fost implicate într-un accident rutier pe DN 19E Marghita-Oradea, între localităţile Sălard şi Cauaceu, judeţul Bihor. În urma impactului, una dintre maşini a luat foc. Patru persoane au fost rănite.

Citeşte şi: Primul român care a murit în accident în 2023. A fost spulberat de o mașină în timp ce traversa pe la trecere. Val de accidente în prima zi a Noului An

Două dintre victimele resuscitate nu au mai putut fi salvate de medici. Un al treilea rănit, aflat în stop cardio-respirator la momentul sosirii salvatorilor la locul accidentului, a fost resuscitat şi transportat la spital, starea sa fiind critică.

O a patra persoană implicată în accident, un bărbat, a fost, de asemenea, preluată de către o ambulanţă şi dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea.

„Din nefericire, în pofida eforturilor depuse de forţele de intervenţie, două victime, o femeie şi un bărbat, nu au mai putut fi salvate, medicii declarând decesul acestora. Celelalte două victime, doi bărbaţi, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea, dintre care una în stare critică”, sergent major Alina Butaci, de la biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor.