Primul român care a murit în accident în 2023. A fost spulberat de o mașină în timp ce traversa pe la trecere. Val de accidente în prima zi a Noului An

Mai multe accidente au avut loc în noaptea dintre ani și în prima zi din 2023.

01 ian. 2023, 12:10
Primul român care a murit în accident în 2023. A fost spulberat de o mașină în timp ce traversa pe la trecere. Val de accidente în prima zi a Noului An

Un bărbat a murit în accident chiar în noaptea de Revelion, în localitatea Cotnari din Iași. O mașină a intrat într-un grup de pietoni. Două victime, un bărbat și un copil, au suferit fracturi și au fost duse la spital, iar o a treia a fost găsită inconștientă.

„În urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, pietoni loviţi de un autoturism. Două sunt conştiente, cu fracturi, şi una este inconştientă. La locul intervenţiei s-au deplasat o autospecială de intervenţie, un echipaj de prim ajutor calificat şi două ambulanţe tip B şi C de la SAJ Iaşi”, spunea Georgică Onofreiasa, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Citește și Accident grav, un tânăr de 21 de ani a murit între fiarele contorsionate chiar înainte de Revelion

A treia victimă, un bărbat de 42 de ani, a suferit răni severe la nivelul capului și a intrat în stop cardio-respirator, a spus coordonatorul SMURD, Diana Cimpoeşu. Medicii nu au mai putut face nimic ca să-l salveze.

Potrivit Dianei Cimpoeşu, una dintre victime, un bărbat de 39 ani, a fost diagnosticat de medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi cu traumatism cranio cerebral, traumatism cranio facial, fractură de membre superioare.

Citește și Alexia a fost externată după ce medicii i-au replantat braţele amputate în accidentul din Pașcani. „O să fie totul bine, o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine”

O altă victimă e un băiat de 14 ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral, fractură de gambă stângă, fiind dirijat la UPU de la Spitalul pentru Copii.

Un alt bărbat a murit în accident în Dâmbovița, în timp ce traversa pe la trecere

Un pieton a murit, în prima zi a anului, pe un drum din județul Dâmbovița. A fost izbit de o mașină. Accidentul s-a produs pe DN 1A, în Cornești. Primele date arată că un pieton de 59 de ani a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 22 de ani.

În urma impactului, pietonul a murit. Polițiștii fac cercetări, urmând sa stabilească toate împrejurările producerii evenimentului.