Noi detalii despre accidentul înfiorător de pe „Drumul Morții”, în care au murit trei copii și părinții loc. „A ieșit mașina din coloană, a fost bruscă manevra”

O întreagă familie a pierit luni dimineață în Teleorman, pe Drumul Naţional 6. Trei copii și părinții lor și-au pierdut viața pe loc, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR.

25 iul. 2022, 16:05
Noi detalii despre accidentul înfiorător de pe „Drumul Morții”, în care au murit trei copii și părinții loc. „A ieșit mașina din coloană, a fost bruscă manevra”

Șoferul mașinii, tatăl copiilor, avea 40 de ani, soția lui avea 38 de ani, cel mai mic dintre copii avea 4 ani, iar cel mai mare 13.

Bărbatul conducea mașina și se afla în coloană. La un moment dat, s-a implicat în depășire și a intrat într-un TIR care venea din sens opus. Din păcate, nu a reușit să evite impactul. Toată familia a murit pe loc.

Șoferul TIR-ului a suferit un șoc puternic după accident. Nici el nu a reușit să evite tragedia. „Circulând spre București pe banda normală, la un moment dat a ieșit mașina din coloană și a ieșit în față. Avea viteză ca celelalte mașini, 70-80. A fost bruscă manevra. Nu știu să vă spun de ce s-a întâmplat asta. Mașina nu a luat foc, nu a fost proiectat nimeni afară din mașină”, a declarat șoferul, care nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, pentru RomâniaTv.

Copiii și părinții lor plecaseră din București. Mai aveau doar o oră și ajungeau acasă, la Zimnicea. Ei erau stabiliți de câțiva ani în Franța, dar veniseră în România pe perioada verii pentru a renova apartamentul pe care îl aveau aici.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, și a pasagerilor din autoturism,respectiv o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea”, a transmis IPJ Teleorman.

Polițiștii fac acum anchetă pentru a stabili cu exactitate cine este vinovat pentru tragedia produsă pe DN6, în această dimineață.

Din toată familia, a mai rămas doar o tânără, majoră, care locuiește în Franța. Vestea că părinții și frații ei au pierit în accident e cumplită, tânăra a suferit un adevărat șoc și încă speră să se trezească din acest coșmar.

Citește și Tragedie în Teleorman! Părinții și cei trei copii au murit într-un accident de mașină, loviți de un TIR

Citește și Accident urmat de un incendiu în Constanţa. Un bărbat a murit pe loc