Accidente grave din cauza vremii în ultimele ore. Copac căzut pe maşină în Constanţa, bărbat mort după o depăşire riscantă

Un copil de 2 ani a rămas prins în mașina strivită de un copac doborât de furtună, în judeţul Constanţa. Vântul care bate în rafale chiar și cu 90 de km pe oră a doborât zeci de arbori, stâlpi de electricitate și cabluri, mai multe drumuri fiind blocate. Tot vineri, un bărbat a murit în Argeș după ce a intrat cu mașina într-un TIR. Iar în Dâmbovița două persoane au fost rănite după ce trei mașini s-au ciocnit violent.

RomaniaTV.net
22 nov. 2019, 07:48
Accidente grave din cauza vremii în ultimele ore. Copac căzut pe maşină în Constanţa, bărbat mort după o depăşire riscantă

Şoferul unui autoturism a decedat, vineri, după ce a intrat într-o depăşirea fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un TIR. S-a întâmplat pe DN 65, între Piteşti şi Slatina, în zona localităţii Albota din judeţul Argeş.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, la sosirea echipelor de salvare şoferul autoturismului era încarcerat şi nu prezenta semne vitale.

Tot în Argeș, trei mașini s-au ciocnit, iar doi oameni au fost răniți.

Iar în Dâmbovița o femeie a murit după ce a fost prinsă sub un camion încărcat cu lemne care a derapat. 

Vântul care a bătut cu putere a dus la prăbuşirea unui copac peste o maşină în Constanta. Un copil de 2 ani şi opt luni se afla în autoturism alături de părinţii lui. Din fericire, copilul nu a fost rănit, el fiind scos din maşinp de tatăl său.