Accidente grave din cauza vremii: Un mort la Cluj, altul în Prahova, microbuz răsturnat la Botoşani, TIR derapat în Caraş Severin

Cod roşu de intervenţie la Sibiu,  persoană decedată şi trei rănite grav, într-un accident rutier în Cluj, microbuz derapat la Botoşani şi alte zeci de evenimente rutiere petrecute duminică în ţară.

RomaniaTV.net
16 dec. 2018, 11:32
Accidente grave din cauza vremii: Un mort la Cluj, altul în Prahova, microbuz răsturnat la Botoşani, TIR derapat în Caraş Severin

UPDATE Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează căpe DN54 Corabia – Turnu Măgurele , înzona localităţii Islaz ( judeţulTeleorman, aproape de limita cu judeţul Olt), a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, o persoană a decedat, iar alte două au suferit leziuni grave. Circulaţia se desfăşoară îngreunat.

UPDATE: Un accident rutier soldat cu decesul unei femei şi rănirea a trei persoane, între care un bebeluş de trei luni, s-a produs, duminică, la intrarea în localitatea Fulga dinspre Mizil, pe drumul judeţean DJ 100C, potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de dispeceratul ISU Prahova.
Conform sursei citate, în accident au fost implicate două autoturisme fiind necesară intervenţia echipajelor ISU pentru descarcerarea a trei persoane.

Una dintre victime, o femeie, a fost declarată decedată. Din aceeaşi maşină au fost descarcerate alte două persoane, un bebeluş în vârstă de trei luni care are un traumatism cranio-cerebral şi escoriaţii şi un bărbat de 27 ani cu traumatism la torace şi fractură de membru inferior. Şoferul celei de-a doua maşini, un bărbat de 26 ani, a suferit un traumatism de umăr.
Toate cele trei victime sunt transportate la spital. Potrivit IPJ Prahova, primele cercetări arată că accidentul s-a produs după ce unul dintre autoturisme a pătruns pe contrasens. Poliţiştii au informaţii că în accident ar fi implicate trei autoturisme, dar deocamdată nu au date suplimentare.

Grav accident rutier în judeţul Cluj, în urma căruia o persoană a decedat, iar alte trei sunt grav rănite, după ce şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza într-o curbă, izbind o autoutilitară şi un TIR.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Cluj, accidentul rutier a avut loc, duminică, în dreptul localităţii Coplean.

”Din cauza vitezei neadaptate în curbă un autoturism a pătruns pe sensul opus, a lovit o autoutilitară şi ulterior un TIR. O persoană, pasager în autoturism a decedat, iar alte trei, aflate tot în autoturism sunt rănite grav, dar conştiente”, a transmis IPJ Cluj.

Şoferii maşinilor implicate în accident nu au avut alcoolemie. Traficul în zona accidentului este blocat.

Un microbuz aparţinând unei firme de transport s-a răsturnat, duminică, pe un drum din comuna Brăeşti din judeţul Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, microbuzul, în care se afla doar şoferul, a căzut într-o râpă.

Şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, Teodor Orhei, susţine că accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la un carosabil acoperit cu zăpadă.

Şoferul microbuzul a fost rănit uşor, el primind îngrijiri de la cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. 

Traficul rutier pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin, este oprit, duminică, pe segmentul Armeniş – Sadova Veche, după ce un TIR care a derapat s-a aşezat de-a curmezişul drumului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin, Dinu Nicorici, a declarat, duminică, pentru News.ro, că DN 6 este blocat după ce un TIR a derapat.

”Un TIR a derapat şi a blocat ambele sensuri de mers pe DN6. Deocamdată utilajele nu au ajus în zona accidentului, urmând ca atunci când vor sosi să tragă TIR-ul pe direcţia de mers”, a declarat Dinu Nicorici.

Accidentul a avut loc între localităţile Sadova şi Armeniş, fără a se înregistra victime.

Două echipaje de poliţişti se află la locul accidentului.