Accidente grave în lanţ pe DN 5: Opt persoane au fost rănite VIDEO

Trei accidente s-au produs în lanţ, marţi dimineaţa, pe DN5, pe raza localităţii Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu. Accidentele s-au soldat cu cinci răniţi, trei dintre ei fiind în stare gravă.

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 06:05
Accidente grave în lanţ pe DN 5: Opt persoane au fost rănite VIDEO

Ceaţa densă este cauza cea mai probabilă a producerii a trei accidente în lanţ pe Şoseaua Bucureşti-Giurgiu. Şase maşini au fost implicate în total în aceste accidente. Primul dintre accidente şi cel mai grav s-a produs într-un sens giratoriu din localitatea Adunaţii Copăceni, unde un autotren a intrat în coliziune cu o dubiţă şi cu un alt autoturism, potrivit România TV.

Acest accident s-a soldat cu cinci răniţi. Unul dintre ei, în stare gravă, a fost luat cu un elicopter SMURD şi va fi trimis la un spital din Capitală. A fost nevoie şi de echipaje de descarcerare, întrucât victimele au fost prinse între fiarele contorsionate ale vehiculelor.

Şapte persoane au transportate la spital în urma tamponării în lanţ a 12 autovehicule pe DN5

Alţi trei răniţi provin din alte două accidente. Nu se ştiu deocamdată cauzele de producere a acestora şi nici starea răniţilor. Cel mai probabil, ceaţa densă şi vizibilitatea redusă ar fi putut provoca aceste accidente.

Circulaţia pe Şoseaua Bucureşti-Giurgiu se desfăşoară cu dificultate, aceasta fiind deviată de către poliţişti în unele porţiuni, unde s-au produs aceste accidente. Şoseaua este blocată în Adunaţii Copăceni, traficul fiind deviat pe alte rute din comunele învecinate.