Accidente grave în Prahova şi Olt: Cinci oameni şi-au pierdut viaţa VIDEO

Cinci oameni au murit în două accidente care au avut loc în Prahova şi Olt, în noaptea de miercuri spre joi. În accidentul din Olt, două maşini s-au lovit frontal, în timp ce, în cel din Prahova, şoferul a pierdut controlul maşinii şi s-a lovit violent de un copac de pe marginea drumului.

RomaniaTV.net
15 nov. 2012, 07:07
Accidente grave în Prahova şi Olt: Cinci oameni şi-au pierdut viaţa VIDEO

Accidentul din Olt s-a produs pe drumul judeţean 546 A, între localităţile Brebeni şi Schitu, informează România TV. Martorii spun că ambele maşini aveau viteză, iar impactul a fost extrem de violent. O persoană a murit pe loc.

„Erau 4 sau 5. Ţin minte, cred că cel care a murit, că am trecut în spate, zicea că moare şi când a ajuns salvarea a murit”, a spus un martor la accident.

„La locul intervenţiei nu a fost nevoie de echipajele de descarcerare. Victimele au fost scoase pe uşile maşinilor”, a declarat Adrian Opriţescu, reprezentant SMURD Olt.

Patru persoane au fost grav rănite şi au fost duse la spitalul de urgenţă din Slatina. La scurt timp, două dintre victime au murit. Poliţiştii fac cercetări.

„Din primele cercetări rezultă că a fost un impact frontal. Rămâne să stabilim cu exactitate care dintre conducători au patruns pe sensul celuilalt„, a spus Ilie Roşu, reprezentant al Poliţiei Rutiere Olt.

Şi în Prahova, la ieşirea din localitatea Mizil, doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un copac.

Şoferul a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul s-a izbit de un copac. Impactul a fost extrem de puternic. În urma coliziunii, pasagerul din dreapta, dar şi cel din spate luat la ocazie au decedat.

Şoferul maşinii se află în stare gravă la spital, dar medicii spun că este în afara oricărui pericol.