Accidente grave pe şosele. Copil LOVIT ÎN PLIN de maşina unui jandarm, între viaţă şi moarte VIDEO

Un copil din Botoşani a fost lovit în plin de maşina unui jandarm. Micuţul se zbate între viaţă şi moarte la spital. Şi în Bistriţa-Năsăud, un bărbat se află în comă după ce a intrat cu autoturismul sub un buldozer.

23 iul. 2013, 05:37
Accidente grave pe şosele. Copil LOVIT ÎN PLIN de maşina unui jandarm, între viaţă şi moarte VIDEO

Accidentul din Bistriţa-Năsăud a avut loc pe Drumul Naţional 172 în localitatea Monariu. Un bărbat de 64 de ani, care se întorcea din vizită de la tătal său, a intrat direct într-un buldozer. Cel mai probabil, şoferul nu a văzut la timp maşina de mare tonaj.

„Mi-a zis cineva că l-a semnalizat în momentul în care a văzut vola şi a încercat să frâneze, dar a intrat”, a povestit un martor.

„Autoturismul a fost extrem de avariat. Bărbatul a rămas prins între bordul maşinii şi scaunul acestuia”, a declarat plutonier Marius Rus, purtător de cuvânt a ISU Bistriţa-Năsăud.  Potrivit România TV, bărbatul a ajuns la spital în comă.

Accident grav şi la Botoşani. Un copil de 7 ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit în plin de maşina unui jandarm. Băiatul se juca cu alţi copii în faţa blocului. La un moment dat a ieşit în plină stradă şi jandarmul nu l-a mai putut evita. Băiatul este în comă şi a fost transportat cu un elicopter SMURD la Iaşi.