Accidente grave pe şoselele din România în noaptea dinainte de Florii. Mai mulţi tineri au ajuns la spital

Doi oameni au fost răniti în urma unui carambol în care au fost implicate un autobuz, un autoturism şi o cărută, în Bistrita-Năsăud. De asemenea, trei tineri au ajuns la spital după ce masina în care se aflau a lovit un copac şi s-a răsturnat. 

25 apr. 2021, 09:47
Accidente grave pe şoselele din România în noaptea dinainte de Florii. Mai mulţi tineri au ajuns la spital

Accidente grave, noaptea trecută, pe soselele din România! În localitatea bistriţeană Fedru s-a produs un carambol în urma căruia două persoane au fost rănite. Este vorba despre şoferul unui microbuz şi cel al unui autoturism.  Conducătorul autoturismului, un bărbat de 30 de ani, a fost scos de pompieri cu ajutorul echipamentelor de descarcerare.

În accident a fost implicată şi o căruţă. Polițiștii verifică acum cine se face vinovat de producerea accidentului.

Accident grav și în localitatea Alexandru Vlahuță din Vaslui. Trei persoane de 14, 19 şi 20 de ani au ajuns la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina cu care circulau a lovit un arbore şi s-a răsturnat pe DJ 245

La volan se afla un băiat de 20 de ani, însoțit de două tinere, dintre care una minoră, de doar 14 ani. Tânărul a rămas încarcerat și a fost scos din mașină de alți șoferi. Toți cei trei tineri au fost preluați de ambulanțe și duși de urgență la spital. Șoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

„În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane: conducătorul auto şi două pasagere, dintre acestea una fiind minoră. La sosirea echipajelor de intervenţie, a fost găsit un autoturism răsturnat, după ce în prealabil acesta lovise un arbore în afara părţii carosabile. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, cele două pasagere aflate în autoturism se autoevacuaseră. Conducătorul auto era încarcerat. După stabilizarea autoturismului, conducătorul auto, aflat în stare de seminconştienţă, a fost descarcerat, victima fiind preluată de echipajul ambulanţei tip C aparţinând SAJ Vaslui. Toate cele trei victime ale acestui accident rutier au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, ele fiind diagnosticate cu traumatisme cranio-cerebrale, policontuzii şi politraumatisme ale membrelor superioare şi inferioare, precum şi stări confuzionale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.