Accidente grave pe şoselele din România. O persoană a murit pe loc, iar alte 12 au fost rănite încă de la primele ore ale dimineţii

Mai multe accidente au avut loc, duminică dimineaţă, pe şoselele din România. O persoană a murit, iar alte 12 au fost rănite.

18 sept. 2022, 12:56

Accidente grave pe şoselele din România. Un şofer a murit pe loc, iar o femeie a fost rănită în judeţul Buzău. De asemenea, alte 11 persoane au fost rănite în urma a două accidente în Maramureş şi Constanţa.

Accidente grave pe şoselele din România. Un şofer a murit pe loc la Buzău

Citeşte şi Un autobuz şcolar plin cu elevi s-a prăbușit într-o râpă, 11 copii au murit. Imaginile de la locul accidentului au făcut înconjurul lumii

Potrivit primelor informaţii, şoferul în vârstă de 66 de ani ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă şi s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, acesta a murit pe loc, iar femeia care se afla cu el în maşină a fost rănită.

Accidentul s-a petrecut pe şoseaua care leagă orașele Buzău și Brăila. Din cauza evenimentul rutier, traficul în zonă a fost afectat.

Accident în Maramureş. Nouă persoane au ajuns la spital

Un alt accident cumplit s-a petrecut duminică dimineaţă şi în judeţul Maramures. Zece persoane, printre care şi un copil, au fost rănite.

La fața locului s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un două echipaje SMURD și șapte ambulanțe SAJ. Patru dintre victime au rămas încarcerate și au fost extrase de către echipajul de descarcerare.

Reprezentanţii ISU Maramureş informează că toate victimele erau conştiente şi că au fost transportate la spital.

Potrivit primelor informaţii, microbuzul în care se aflau cele cele zece victime era condus de un cetăţean din Republica Moldova. Acesta a intrat în șanțul din partea stângă a sensului de mers, a lovit un podeț din beton, iar ulterior s-a răsturnat.

Maşină răsturnată pe câmp în judeţul Constanţa. Elicopterul SMURD a intervenit

Un accident grav s-a petrecut duminică dimineaţă şi pe o șosea din județul Constanța. O persoană a fost rănită, după ce s-a răsturnat cu maşina pe un câmp.  Medicii au solicitat intervenţia elicopterului SMURD.

Accidentul s-a petrecut la ieșire din Nazarcea spre Poarta Albă.

Potrivit primelor informaţii, victima este un bărbat în vârstă de 35 de ani. În urma impactului, acesta a suferit un traumatism craniocerebral minor şi o fractură luxație la genunchi.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citeşte şi Accident cu nouă persoane în Bistriţa. Printre victime sunt şi şapte copii