Un autobuz şcolar plin cu elevi s-a prăbușit într-o râpă, 11 copii au murit. Imaginile de la locul accidentului au făcut înconjurul lumii

Cel puțin 11 persoane au murit și 29 au fost rănite după ce un autobuz școlar a ieşit de pe șosea și a căzut într-o râpă adâncă din partea indiană a Kashmirului, în nordul Indiei.

14 sept. 2022, 18:06
Un autobuz şcolar plin cu elevi s-a prăbușit într-o râpă, 11 copii au murit. Imaginile de la locul accidentului au făcut înconjurul lumii

Autobuzul era plin cu elevi. Nouă au murit pe loc, iar doi au cedat din cauza rănilor suferite în spital.

Nu se știe cauzele din care autobuzul cu 40 de pasageri a ieşit de pe șosea și s-a prăbuşit în defileul abrupt, dar ancheta este în desfășurare și toate detaliile ar trebui să fie cunoscute în cursul următoarelor ore. Accidentul s-a produs în districtul Poonch din statul Jammu și Kashmir.

La fața locului au sosit de urgenţă mulți localnici, polițiști și militari care i-au scos pe elevi din vehiculul răsturnat.

Premierul indian și-a exprimat condoleanțe familiilor, care vor primi și despăgubiri de la stat. Familiile vor fi plătite cu sume în echivalentul a 6.800 de euro, scrie mid-day.com.

Veștile tragice de genul acesta sunt, din păcate, obișnuite în India. Luna trecută, un alt autobuz s-a prăbușit într-un râu, ucigând șase persoane și rănind alte zeci. În fiecare an în India, sute de mii de oameni mor în trafic, principalele trei cauze fiind drumuri proaste, vehicule vechi și conducerea imprudentă.

Citeşte şi Accident cu 20 de morţi după ce un autobuz s-a ciocnit de o cisternă cu benzină VIDEO

Citeşte şi Tragedie petrecută în Kenya: 33 de morţi după ce un autobuz s-a prăbușit de pe un pod